a hajékszer az új őrület
Esküvői kiegészítők

A hajékszer az új őrület

Visszatérni látszik az esküvői divatba a hajékszer viselése, köszönhetően a nagy napon képviselt természetességnek. A hajékszerek a kiengedett, hajpánttal hátrafogott vagy a loknis hajat is alkalmivá, egyedivé varázsolják…

Akik szeretnének valami személyesebb, izgalmasabb hajdíszítést a tiaránál vagy a gyöngyöknél, és értékelik a klasszikus ékszereket, válasszanak hajékszert. Az elegánsább esküvőkhöz ajánlott ékszer személyre szabottan készül, tehát biztos nem találkozunk vele egy másik esküvőn.

A hajékszereket hajfésűvel vagy hajpánttal rögzíthetjük. A díszítés történhet gyöngyökkel, swarovski kristályokkal vagy a menyasszony kívánságára egyéb anyagokkal. Szaténből és selyemből készülnek a virágok, masnik, illetve a fátyol megoldás sem ritka. Természetesen nem árt tájékoztatni az ékszerkészítőt a menyasszonyi ruha anyagáról, stílusáról vagy díszítéséről sem, így megjelenésünk tökéletesen összehangolt lehet.

Az ékszer a szivárvány összes színében kérhető. A leggyakrabban kéket, fehéret, rózsaszínt választanak az arák, igazodva az esküvői hagyományokhoz. Nemcsak a menyasszonyt, hanem a koszorúslányokat is díszíthetjük ilyen jellegű ékszerrel.

Bár a hajékszer magasabb árfekvésű, mint a hagyományos hajdíszek, mégis sok menyasszony dönt emellett, hiszen egyediségében és megjelenésében tovább emeli a nagy nap fényét.