Esküvő Kiállítás és Vásár

Az Esküvő Kiállítás és Vásár 23. alkalommal, 2016. január 16-17. között került megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban (Bp. XII., Jagelló út 1–3.) és a Novotel Szálloda egyes termeiben.

A rendezvény széles körben ismert, évek óta több ezres látogatottságnak és népszerűségnek örvend mind a szakmai közönség, mind a házasságkötés előtt álló fiatalok és családtagjaik körében.

A látogatók lebilincselő választékból személyesen emelhették ki azokat, akik ízléseiknek és igényeiknek leginkább megfelelnek. A kiállítás két napja alatt számtalan személyes tapasztalattal gazdagodtak a párok, és díjmentesen szakmai tanácsokat is kaptak profi szakemberektől. 

Kik lesznek ott a vásáron?

Tematikus listába szedve már előre tájékozódhatsz az esküvő kiállítás résztvevőiről az alábbi gombra kattintva. A listát folymatosan frissítjük!

Jegyvásárlás

A kiállításra egy, illetve kétnapos jegyet is válhatsz akár a helyszínen, akár sorban állás nélkül online. 

A jegyek ára elővételben:
Napijegy: 2000 Ft/db
Hétvégi jegy: 3000 Ft/db

Az elővételi lehetőség 2015. december 31-ig él. 

A jegyek ára 2016. január 1-től:
Napijegy: 2500 Ft/db
Hétvégi jegy: 3500 Ft/db

Velünk tartasz az idei vásáron?

Te kijössz a vásárra, és megnézed, hogy idén mivel készültünk? Ha igen, akkor oszd meg mindenkivel! Az idei  Esküvő Kiállítás és Vásárra nagyon sokat készültünk, köszönjük, ha segítesz ezt minél több emberhez eljuttatni.

Kattints a gombra, és oszd meg a Facebookon az ismerőseiddel, hogy velünk tartasz: