Kiállítóknak

Esküvő kiállítás – kiállítói oldal

Az Esküvő Kiállítás és Vásárt januárban nagy várakozás előzi meg a házasság előtt álló párok körében: a rendezvény két napja alatt a látogatók mindent megtalálnak egy helyen, amire csak szükségük lehet az esküvőjükön, a kiállítók többsége pedig komoly kedvezményeket kínál. Szezonnyitó kiállításként az ifjú párok 2017-ben először itt találkozhatnak személyesen is az év újdonságaival, a legújabb trendekkel. Sok látogató erre készülve már a helyszínen jelentős összegben vásárol és foglal le előre szolgáltatásokat. Aki a döntést későbbre halasztja, az Esküvő kiállítások közül egyedülállóan a belepők mellé díjmentesen adott vásári katalógusból utólag is rátalálhat a kiállításon szereplő cégekre, szolgáltatókra.

Az építkezés 13-án (pénteken) reggeltől folyamatosan történik. Amennyiben saját kivitelezővel dolgoznak, kérjük szerződéskötéskor előre jelezni. 

A standokra bepakolni 13-án reggel 8.00 órától lehet. Minimálisan igényelhető standfelület: 5 m2.

A terület bérleti díja nem tartalmazza a standépítés költségeit, mivel jelentős különbségek vannak a beépítési igényekben. A vásárnak van generálkivitelezője, szolgáltatásait – igény esetén – szívesen ajánljuk, de természetesen minden kiállító maga dönti el, melyik céggel építteti meg a standját.

Kérésre hostesseket és modelleket tudunk biztosítani.

Barbara Negra
ügyvezető igazgató