• eskuvoi smink
  Esküvői smink

  A természetes esküvői smink a legkelendőbb

  Nemcsak a menyasszonyi ruhára, hanem az esküvői sminkre is fordítsunk elegendő időt, hiszen a fényképeken, videókon az ifjú pár mosolya fog a legtöbbször feltűnni. Napjainkban a fiatal arák leghőbb kívánsága az, hogy úgy tűnjön, nincsenek is kisminkelve a nagy napon…

  A természetes smink volt a legkelendőbb az elmúlt évben, szemben a magazinokban bemutatott új trenddel, vagyis a kontúros, erős szájjal és füstös szemekkel. A temperamentumosabb hölgyek előnyben részesítették a hangsúlyosabb, intenzívebb színeket, míg mások visszafogottabbat kértek. A “nagy napon” minden menyasszony arra törekedik, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, ehhez a világos, fényesebb szemfestés ajánlott. Ahhoz, hogy a smink tényleg egész nap kitartson, használjunk márkás termékeket  vagy fixálót.

  Fontos, hogyha nincs határozott elképzelésünk, nem fotóval érkezünk a próbasminkre, hagyjuk, hogy a sminkes “kísérletezzen” rajtunk, azaz legyen sötét és “rózsásabb” arcunk is. A smink színeit nemcsak a viselője egyénisége befolyásolja, hanem a dekoráció, a körmök, a csokor és természetesen a ruha színének árnyalata is. Így praktikus, ha a próbasminkre is magunkkal visszük a menyasszonyi ruhánk egy darabját.

  A tavalyi évben szintén kelendő volt az úgynevezett száraz szempillaragasztás. Ez a technika sokkal természetesebbnek hat, mint a felragasztott műszempillasor, és esetenként a szempillaspirál használatát is feleslegessé teszi (még sírhat is a menyasszony nyugodtan). Divatos még a szemkörnyékre ragasztott strasszkő is.